over wietse

Over Wietse

Ik ben wie ik ben: Wietse Siebenga. Ik ben niet altijd geweest zoals ik nu ben. En toch. In het gezin en in de groep waar mijn gezin deel van uitmaakte, leerde ik van alles wat ik nog niet kon. Toen ik net geboren was, kon en wist ik helemaal niets. Het meeste ervan deed ik zoals de meeste baby’s en kinderen: uit liefde. En om erbij te horen. Ik had het allemaal niet van tevoren uitgedacht en gepland. Het liep zoals het lopen moest.

 


Had ik niet zo geluisterd zoals ik deed, dan had ik de liefde van mijn gezin, mijn mogelijkheden om te leven, op het spel gezet. Later bleek veel van wat ik geleerd had over het leven, me op gezette tijden meer dwars te zitten dan me te helpen. Al had het me vroeger steeds geholpen.

 

Ik leer nog steeds. Vaak omdat ik afleer. Zo vind ik steeds meer van mezelf terug.

 

Ik wil je helpen om ook zo te groeien en tot ontwikkelen te komen. Ik help je graag als een soort metgezel. Iemand, die een stukje met je op loopt op je levenspad. Die je laat zijn wie je bent, zonder beslag op je te leggen. En die ruimte creëert voor jouw proces om bewust je bestemming onder ogen te zien en bereiken.

 

Jou helpen en begeleiden bij het ontdekken van je vertroebelingen (of: onbewuste, niet helpende gewoontes) en bij hoe je die achter je kunt laten, dat zie ik als mijn missie.

 

Zetten we samen de volgende stap?

Hartelijke groet van Wietse

 

 

woorden die bij mij horen

Spiegelen.
Coach.
Diepgang.
Bewust Zijn.
Ruimte maken in jezelf.
Je lichaam heeft en zegt alles.
Onderdeel van een (heel) groot geheel.
In verbinding met de Oorsprong.
Zoon.
Taal in bewegen.
Bewegen in taal.
Energie.
Kosmisch.
Adem.

 

 

mijn kennis en ervaring

Door de dingen die ik doe en heb gedaan ben ik me bewust geworden van vrijheid, van mogelijkheden in mijzelf, van mogelijkheden in anderen. Mogelijkheden op het gebied van denken, doen en voelen. Mogelijkheden, die mij en anderen meer bij zichzelf kunnen brengen.

 

Zo heb ik veel ervaring opgedaan met en geleerd van onder meer Systemisch denken, ervaren en handelen, NLP en Transactionele Analyse.

 

Als trainingsacteur leerde ik mensen hoe ze in een bepaalde situatie passender en verfijnder kunnen communiceren. Ik fungeerde als een soort spiegel voor hen.

 

Daarnaast heb ik ruim 25 jaar mensen met een visuele handicap begeleid gedurende hun revalidatie.

 

Ik heb vier jaar als groepsleider en assistent-teamleider gewerkt in de observatieafdeling van een centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie.

 

Meer informatie over mijn ervaring en studies vind je op mijn LinkedIn-profiel.